Single Post Page

Organizari petrecere copii

Alegria Party organizeaza cele mai minunate petreceri pentru copiii de orice varsta! La noi gasesti tot ce ai nevoie pentru un super party. Avem o locatie cu spatiu special decorat pentru cei mici, muzica, servicii foto/video, mancare, bautura, jucarii, animatori, artificii si multe alte surprize.

E momentul sa aduci bucuria in sufletul copilului tau cu ajutorul Alegria Party! Am creat pachete personalizate care sa te ajute sa faci cea mai buna alegere in functie de numarul invitatiilor (copii sau parinti), personalitatea copiilor si varsta acestora.

[ngg_images source=\”galleries\” container_ids=\”2\” display_type=\”photocrati-nextgen_basic_thumbnails\” override_thumbnail_settings=\”0\” thumbnail_width=\”240\” thumbnail_height=\”160\” thumbnail_crop=\”1\” images_per_page=\”20\” number_of_columns=\”0\” ajax_pagination=\”0\” show_all_in_lightbox=\”0\” use_imagebrowser_effect=\”0\” show_slideshow_link=\”1\” slideshow_link_text=\”[Show slideshow]\” order_by=\”sortorder\” order_direction=\”ASC\” returns=\”included\” maximum_entity_count=\”500\”]

Persoanlul Alegria Party este special pregatit pentru a impartasi sarbatoritului si invitatilor cele mai frumoase clipe prin jocuri interactive, scenete, face-painting, modelaj de baloane si surprize personalizate.

\"\"

Popular Car

CAMRY HYBRID
$2500
AUDI RS 5
$97600
MAZDA MX-5
$6800

You Want To Have
Your Favorite Car?

FROM OUR BLOG

Helpful Car Buying