Servicii

Serviciile noAstre

PArcAre

Am reamenajat și extins parcarea. Pregătim noi pachete de servicii pentru prietenii rulotiști.Parcare rulote și autorulote în proximitatea Centurii București, zona Pantelimon. Acces facil la drumurile către munte și mare.

Oferim locuri de parcare în siguranță, acces la rețeaua de apă și energie electrică pentru cei care doresc să-și spele și să-și pregătească autorulota înaintea plecării în vacanță. Putem oferi și servicii de curățenie, spălare și detailing înainte și după întoarcerea din călătorie, alimentare cu apă și GPL etc.
Pentru firmele de închiriere oferim pachete diverse, de la simplă parcare până la predarea/primirea autorulotei, curățenie, încărcare butelii, detailing etc.

Clienții serviciului de parcare beneficiază de prioritate la lucrările de reparații în atelier.

întretinere

Caroseria are nevoie de verificare periodică a etanșeității elementelor structural, a ferestrelor și a trapelor. Orice problema nesesizata la timp poate duce la daune serioase (infiltrații, putrezire, mucegai), iar reparația acestora devine de cele mai multe ori o operațiune complexă și deosebit de costisitoare.

Echipamentele și dispozitivele montate în exterior au nevoie de ungere și tratamente împotriva coroziunii (cale de staționare, trepte acces, marchize de umbrire etc).

Spălarea și cosmetizarea trebuie făcute periodic și corect, pentru a păstra cât mai mulți ani aspectul inițial. Folosim soluții profesionale pentru îndepărtarea și prevenirea apariției algelor ce se dezvoltă în stratul de praf și murdărie depuse în timp pe suprafețele exterioare, în special pe plafon. Elementele de plastic și cauciuc sunt curățate și tratate împotriva descompunerii provocate de acțiunea razelor ultraviolete. Înaintea sezonului rece sunt tratate pentru a preveni lipirea acestora la temperature negative.

Tu când ți-ai verificat rulotă ultima oară?

Verificarea și lucrările de întreținere periodică sunt foarte importante pentru a avea o rulotă curată pe termen lung, evitând cheltuieli mari cu reparațiile.

RepArAtii

Efectuăm reparații ale caroseriei autorulotelor în urmă daunelor produse în accidente. Reparăm și înlocuim orice tip de perete, fereastră, ușa sau elemnete decorative din plastic. Vopsirea se face profesional, fără urme.

În atelierul nostru se execută repararea și înlocuirea oricărui element sau echipament montat pe autorulota dumneavoastră. Începând cu echipamentele de încălzire, aer condiționat, apă caldă etc, dar și a mobilierului, tapițeriei, decorațiunilor interioare. Elementele de închidere a ușilor, trapelor, ferestrelor sunt printre cele mai frecvent deteriorate. Avem contract cu cei mai importanți furnizori de piese de schimb originale pentru fiecare constructor în parte, astfel suntem capabili să oferim termene de execuție rezonabile.

Efectuăm reparații ale echipamentelor electronice, prin intervenții pe plăcile electronice, rezultând costuri mici și termene de execuție record.